Bullutz ROF HIRSIZIDIR.

'Şikayet Alanı' forumunda joselyn11 tarafından 25 Mart 2021 tarihinde açılan konu

  1. joselyn11

    joselyn11 New Member Oyuncu

    Adamı partiye aldım düşen rofu alıp kaçtı beyler adam 4k kc itemi bile alıp kaçıyor yazıktır buna yolda görürseniz arada bi 100kc felan verin de hırsızlık yapmasın [​IMG][​IMG]
    https://hizliresim.com/k0vyF7
    savunmaya bak bide
     
  2. x351925

    x351925 New Member Oyuncu

    Öncelikle Selamunnaleyküm aslanparçasıı :)
    Normalde çoluk çocukla sikseler uğraşmam, adı üstünde çoluk çocuk klavye bebesi olarak geçiyor anlamazsın belki ama gerçi SENDEN bahsediyorum herneyse..
    Olayı o kadar güzel yazmışsın ki ss alan konu açan hep haklı oluyor küfür etmemek için çoluk çocukla uğraşmamak için zor duruyorum ama edicem malesef. %15 HP'si varken ağacın tek başıma indirmişken party aldın aç köpek gibi bizde pt kabul ettik düşen itemi sana vermeği bırak party'ni kabul ettim diye aslında mutlu olmalısın :)
    Sonrası 4k kc itemi bile alıp kaçıyor yazık buna yolda görürseniz 100 kc vermin demişsin :) BAK BU BENİM BANKAMIN SADECE %1 İTEM KISMI https://hizliresim.com/DIei2x ---- https://hizliresim.com/2xlEfw
    Eğer birgün aç kalırsan kapımında yalvarırsan belki sana kc item verebilirim :) Aslında çok şey var yazmak istediğim detaylı şeyler ama dediğim gibi çoluk çocuk artık hangi veletsen hangi o çocuğusan anladın sennn :)
    Ha bu arada artık bende ss alıcam herkes için biz alttan aldıkça senin gibi o çocukları kendini haklı sanıyor :)
    Birde Hırsız demişsin :) hastayım şu klavyede aslan kesilmenize realde görse abi özür dilerim diyeceksin ama burda HIRSIZ diyorsun. İzmirde oturuyorum kardeşim, bak kardeş diyorum Eğer İzmirdeysen gel buyur buluşalım çayımızı çorbamızı içelim. Ama olurda buluşursak lütfen şu dediğin kelimeyi yüzüme söylemeye cesaret olucakmı merak konusuo_O Çok fazla uzattım konuyu bir çocuk için herneyse Allaha emanet ol laterdan zaten diceğimi demişim burdanda söyliceğimi söylediğimi düşünüyorum..

    BUNDAN SONRA YAZILACAK HİÇ BİRŞEY İÇİN CEVAP VERMİCEĞİM ## MUSTAFA BULLUTZ BULUT ##;)
     
    tur4n bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş