Son zamanlardaki mele damage düşüklüğü mage damage yüksekliği. Mageden 2k yiyen warrior. SS içerde

'Şikayet Alanı' forumunda akgul39 tarafından 26 Ekim 2017 tarihinde açılan konu

  1. akgul39

    akgul39 Member Oyuncu

    Öncelikle herkese merhaba. Son zamanlarda melee charların damagelerinin birer birer düşürüldüğünü hepimiz görüyoruz. İlk önce asasları bitirdiler, ardından warrior ve bp ile şuan melee hiç bir şekilde aktif olamıyor. Üstüne üstlük magelerin damagelerinde mükemmel derecede bir artış var.

    İddaa ediyorum bu serverin item konusunda yanıma dahil yaklasacak bir warrior yoktur. Tüm silahlardan tüm takılara tüm armorlara kalkanlara tek tek saymiyim hepsine sahip birisiyim. Elimde lugias + devasa balta +2 ep +2 lbol takılı 6.6k hp ile magelerden hem tek yiyorum hemde 2k damage yiyorum. 358 FR resistansa sahibim.

    Buyrun kanıtla konusuyorum.

    [​IMG]

    Buda karakterimin özeti.

    [​IMG]
     
  2. UltimateAdmin

    UltimateAdmin Administrator Yönetici

    Merhaba Sizde 2K Görünmesinin Sebebi 2 Tane Magenin Novasının Çakışmasıdır Yani bir Mage 1000 Digeri 1100 Vuruyorsa Size Tek Damega Olrak 2k Olarak Yansımaktadir. Sadece Sizde Görünüm Tek Damega Olarak Görünüyor. Bu Bug Giderilecektir.
    Magenin Max Damegası 1200'dür. 1201'i Geçemez.
     
  3. UltimateAdmin

    UltimateAdmin Administrator Yönetici

    Şuanda NAdmin Fixlemiştir. Cumartesi Günü Resette Aktif Olacaktir.
     
  4. tamer

    tamer Member Oyuncu

    Yine kılıf yine kılıf burası mage server oldu dediğimde kimse inanmadı şimdi herkes çilesini çeksin sen damageleri orjinal usko gibi yapsana ozaman ben o mageleri göreyim ama olurmu burası mage server
     
  5. AGA

    AGA New Member Oyuncu

    herkesi eşit davranın yoksa mele oyuncusu kalmayacak kimse demiyor bir job diğer jobtan ustun kılın demiyor orjinali neyse o olur ozaman acın resis işe yarasın
     

Bu Sayfayı Paylaş